Нов директор на Общинското предприятие „Туризъм, публични прояви и атракции“

Дияна Йорданова спечели конкурса за длъжността директор на Общинското предприятие „Туризъм, публични прояви и атракции“. Тя е завършила специалност „Автоматика, информационна и управляваща техника“ и  има 13 години професионален опит като проджект мениджър в IT сектора.

Като приоритет в работата си, Дияна Йорданова определи на първо място осъвременяването на предлагания туристически продукт в синхрон с най-новите тенденции за дигитализация.

„Всички туристически атракции трябва да бъдат достъпни и във виртуален вид. Първата промяна конкретно ще е обновяване на сайта Visitshumen.bg и раздвижване на социалните медии“, заяви Дияна Йорданова, която днес взе участие в обсъждането на концепцията за развитие на туризма, включваща общините Шумен, Велики Преслав и Каспичан.

Част от концепцията на новия директор на ОП „Туризъм, публични прояви и атракции“ е популяризирането на Шумен като атрактивна туристическа дестинация чрез участия и реклама на изложения в страната и чужбина. Една от задачите, с които ще се заеме, е да намери най-удобния и достъпен за гражданите начин, чрез който да се предоставя информация за различните културни, спортни и развлекателни събития, каза още Дияна Йорданова.

 

Skip to content